Ecosave.nl & Ecosave.be - Welkom bij ECOSAVE - Ecosave.nl & Ecosave.be
Home  |  Webshop  |  Water  |  Zon  |  Toiletten / Huren  |  Boot & Tiny House  |  Contact  |  Links  |  

Sanitair Boot

Separett Villa Droogtoiletten
Mooi uitgevoerde luxe droogtoilet urinescheidend en werkt zonder water, geurloos, fris en met weinig onderhoud en mooi afgewerkt. Het separett toilet is jarenlang doorontwikkeld en is daardoor gegroeid tot een zeer goed produkt waarop goede garantie van toepassing is.

Extra's zoals een ronddraaiende emmer, een automatisch zelfsluiten-de klep, en een speciaal kinderzitje.

Afmetingen: L67xB46,6xH44,5cm droog en geurloos!
Ook om te bouwen naar gezamelijke opvang en gebruik van gellpoeder.
 
 

De nieuwe Privy, dé maak-op-maat versie van droogtoiletten
 
Separett Privy
De nieuwe Privy, dé maak-op-maat versie van droogtoiletten! Ook verkrijgbaar met geïsoleerde zitting voor als het vriest. Voorzien van urinescheiding, flexibele slang, 2 emmers met deksel en een kleine 12volt ventilator. Geschikt als er een (zoals in een boot) specifieke ruimte is welke vraagt om een speciaal op maat aangepaste ombouw.

Het materiaal bepaalt u zelf in de bouwmarkt, mooi is bijvoorbeeld wit Trespa.
 
 
Cabin droogtoilet
Droogtoiletten urinescheidend,werkt zonder water,geurloos, fris en met weinig onderhoud. Qua formaat ongeveer net zo klein, L50xB46xH52cm  zoals het bekende spoeltoilet, de Cabin heeft alleen geen smalle voet, maar daardoor het grote voordeel, dat er geen grote vuilwatertank, schoonwatertank of chemische vloeistof nodig is.

Dankzij ingebouwde 12 Volt ventilator, geurloos en indrogend.
Door middel van een adaptor ook op 220Volt aansluitbaar.

De Cabin geeft u 2 mogelijkheden:
1e: Gescheiden Urine opvang met apart klein urine tankje waardoor er zonodig 3 weken niets met de inhoud van de emmer behoeft worden gedaan.
2e: Gezamelijke opvang met toevoeging van gellpoeder( 110gram gellpoeder is voldoende voor 3ltr.vloeistof)

Hierdoor wordt vloeistof deels verdroogd en deels gebonden en moet men de emmer vaker vervangen afhankelijk van het gebruik. Er zijn 2 emmers en 2 deksel bijgeleverd waardoor makkelijk kan worden verwisseld, verteerbare zak eruit en nieuwe zak erin.
 
 
Bio drain schoon en fris
Wij leveren voor bij de droogtoiletten ook bio drain tabletten voor in het urinebekken, deze geven een frisse geur en deze voorkomen tevens kalkaanslag
5 stuks per verpakking. Af en toe een beetje water er bij doorspoelen.
 
 
Ecosave Boot-Iba, een speciaal Afvalwaterzuiveringssysteem voor de boot
Ecosave heeft een boot IBA-systeem ontwikkeld welke een betaalbare oplossing kan geven voor iedereen die geen vuilwatertank heeft. Per 1 januari 2009 is het niet meer toegestaan het toiletwater te lozen op het oppervlakte water.

Ecosave heeft een opvangsysteem ontwikkelt wat het afvalwater opvangt en reeds zuivert. Dus niet alleen een vuilwatertank maar tegelijk ook een procesunit inéén.
Twee kleine tankjes kunt u los door een luik in de boot laten zakken waar ze aan elkaar worden gezet.

Bij het standaard systeem met 2 tankjes, kan keuken-, douchewater en urine van het droogtoilet worden aangesloten en bewerkt tot het schoon genoeg is om te lozen.
Er zijn diverse maten mogelijk afhankelijk van het gebruik.

250 L  installatie
500 L  installatie
750 L  installatie

Bij een Bootiba waarop een spoeltoilet moet worden aangesloten is een extra opvangvat nodig. Het water wordt 80% schoongemaakt door de Iba en mag vervolgens worden geloosd, u hoeft dus niet meer naar een afzuigpunt!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan afgestemd op uw situatie.