Webwinkel Ecosave Nl & Ecosave BE
Home  |  Webshop  |  Water  |  Zon  |  Toiletten / Huren  |  Boot & TINY House  |  Contact  |  Links  |  

Regenwateropvang<< Vorige 1 2

10

10 inch Actief kool filter blok


Geperst actieve kool blok past in alle voorkomende 10” standaard en slimline filterbehuizingen.

Het geperst blok heeft een zeer hoog filtratie vermogen. Met een filterfijnheid van 10 micron blijft de drukval tot een minimum beperkt.
€28,96
sediment waterfilter patroon 10 inch 25 micron
sediment waterfilter patroon 10 inch, 25 micron

(Drink)waterfilter geschikt voor leiding, bron en regen water. Toegepast wanneer er hoge doorstroomcapaciteit verlangd wordt en Big Blue filterbehuizing is aangebracht in het waterleidingnetwerk.

Bedoeld voor de eerste filtratie bij ernstige visuele verontreiniging. Voor een betere waterkwaliteit en bescherming van de nafiltratie in de vorm van het actief koolfilter en/of osmose membraan is een tweede sedimentfilter in de grootte 10 of 5 micron noodzakelijk.

Bij gebruik van dit 25 micron filterpatroon in de voorfiltratie van een UV-c waterzuivering systeem, is een 5 micron sediment vervolg (2e sediment) filtratie zelfs noodzakelijk. Voorafgaand aan de actief koolstoffiltratie.

Verwijdert zichtbare verontreinigingen als, zand, roest, modder, pollen en stof.
€15,25
Keramisch sedimentfilterpatroon 10 inch, 0,2-0,9 micron absolute fijnheid
Keramisch sedimentfilterpatroon 10 inch, 0,2-0,9 micron absolute fijnheid:

Een keramisch filter met een poriën grootte van slechts 0.2 - 0.9 micron. Zuivert uw regenwater daarmee ook van de Legionella pneumophila bacterie.
€83,32
Aqua Pro UV-c reactor

Aqua Pro UV-c reactor

Deze losse Ultra Violet generator kan geplaatst worden in een bestaand waterzuiveringssysteem. capaciteit 6 a 7 liter per minuut.

 
€352,19
10 inch clear filterbehuizing

10 inch Clear filterbehuizing

Filtercontainer voor vloeistoffilters sediment of kool met een lengte van 10". Compleet geleverd, incl. sleutel en ophangbracket.
€75,00

<< Vorige 1 2