Webwinkel Ecosave Nl & Ecosave BE
Home  |  Webshop  |  Water  |  Zon  |  Toiletten / Huren  |  Boot & Tiny House  |  Contact  |  Links  |  

Webshop

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>

Regenwater systemen
Vang uw regenwater op
€1179,75
Partij 17st. Groene REGENTONONDERZETTERS
Partij 17st. Groene REGENTONONDERZETTERS
 
€30,00
Regenfilterautomaat
Regenautomaat met filter 2- seizoenen filter, groeiseizoen filter = opvang, 's winters af te sluiten.
€19,06
Micro filtratie systeem Basic

Micro filtratie systeem Basic:


Levert u kalkvrij water voor tuin, autowassen, schoonmaak en toiletspoelingen.

Nafiltratie systeem voor na de regenwaterton of opslagvat. Filtert het regenwater van zwevende verontreinigen zoals gruis, zand en pollen. Adsorbeert vele opgeloste stoffen als benzenen, halogenen en apolaire organische stoffen. Tegelijkertijd verbetert het de kleur en reuk van het regenwater.

Dankzij het klakvrije regenwater wordt  het ruitenwassen een stuk aangenamer. Afzemen niet meer nodig, kalkvlekken zijn verleden tijd.
€395,00
Ecosave Solar Sets TINY HOUSE 1650 tot 2190Wp 6 panelen ACTIEpakket
Ecosave Solar Sets TINY HOUSE
Dit actie pakket Bestaande uit: 6 Polycrystallijne zonnepanelen 1650Wp, met dakmontage materiaal en speciale MC4 verbindingsstekkers en kabel tussen zonnepaneel en omvormer. 
Het hangt ervan af of met aangesloten is op het 230V net, dan komt er nog een kleine omvormer bij. Als men niet op het net is aangesloten, moet men een acculader hebben en een omvormer die de opgeslagen stroom kan omzetten naar 230V.,  niet inbegrepen, wel leverbaar. 
12 Jaar Productgarantie en 25 Jaar 85% Opbrengst garantie 
HET TOP Pakket
2190 Wp Bestaat uit 6 Hybride monochrystallijne panelen met het hoogste vermogen 360Wp, deze werken nog goed onder grijze weersomstandigheden.
Goed georienteerd, Zuid met een redelijke helling min.15graden kunnen ze nog 1900 kWh produceren per jaar, gemiddeld ! Incl. montagemateriaal v.a. € 2.965,- excl. Met 12 Jaar productgarantie en 30 (!) jaar 90% vermogensgarantie !
 
€1954,15
Micro filtratie systeem Basic Plus

Micro filtratie systeem Basic Plus

Levert u Legionella vrij water. Heerlijk zacht en veilig voor bad en douche.

Naast de verontreiniging van regenwater door kleine, zwevende deeltjes als pollen, roest, zand en gruis en dergelijke wordt regenwater ook verontreinigd door bacteriën uit bijvoorbeeld vogelpoep.

Dit regenwaterzuiveringssysteem is uitgerust met een extra filterstap met een keramisch filter met een poriën grootte van slechts 0.2 - 0.9 micron. Zuivert uw regenwater daarmee ook van de Legionella pneumophila bacterie.

Belangrijk is om te weten, dat de regenwaterput vooral een verzamelput is van héél wat bacteriën.
Voorts kunnen we nog een probleem ervaren met een onaangename geur van dat water, met als slot ook nog eens de soms gele kleur op de witte was bij gebruik van bv de wasmachine.

Voor heel wat toepassingen volstaat het niet om het regenwater enkel op te slaan. Zelfs niet wanneer u het enkel als gietwater voor in de tuin wenst te gebruiken.
€495,00
Micro filtratie systeem Basic Plus Keramisch + UV-filter

Micro filtratie systeem Basic Plus Keramisch + UV-filter

Maakt regenwater geschikt voor menselijke consumptie. Vrij van ziektekiemen.
Dit 5-staps regenwater zuiveringssysteem is uitgerust met een UV-c desinfectie reactor op 220 V. Doodt 99.999 % van alle bacteriën en virussen. Met een dubbele koolfitratie, voor en na de UV-c reactor. Voor een betere geur en smaak.  

De UV-c techniek is een bewezen, natuurlijke manier voor het onschadelijk maken van de in het regenwater voorkomende bacteriën en virussen. Deze techniek wordt in nagenoeg alle drinkwaterproductiebedrijven toegepast.

Drinkwaterzuivering zonder toevoeging van chemicaliën. Natuurzuiver.
€695,00
10

10 inch Actief kool filter blok


Geperst actieve kool blok past in alle voorkomende 10” standaard en slimline filterbehuizingen.

Het geperst blok heeft een zeer hoog filtratie vermogen. Met een filterfijnheid van 10 micron blijft de drukval tot een minimum beperkt.
€28,96
Actiepakket 1: 10 zonnepanelen
ACTIEPAKKET 1 
10 zonnepanelen 2.750wp
Privy 500

Privy 500 bouwpakket droogtoilet
€84,70

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>